Fylt loff:
Finn fram skjærefjøler og kniver |
Husk å ta med deg lyset fra stuen om du har tent lys (slik at ikke stuen brenner ned) |
Finn frem ingrediensene: 3 egg 1/3 hvitost 1/3 bog skinke 2/3 majones 1. brød |
Kok eggene til de blir hardkokt (hadde bare to egg i kjøleskapet) |
Begynn å kutt osten |
Kutt den slik |
Kutt den etterhvert i terninger |
Legg osteterningene i en bolle |
Finn frem skinken! Eg pleier å kutte vekk "gelèen" |
Kutt den i terninger slik som osten |
Legg skinkebitene oppi bollen sammen med osten |
Finn fram majonesen og klipp et stort hull |
Putt majonesen i bollen |
Skru på ovnen til ca. 180 grader og to streker |
Legg eggene i kaldt vann når de er ferdig kokt |
Skrell de og kutt de slik som osten og skinken |
Bland eggene oppi bollen sammen med osten, skinken og majonesen |
Finn fram brødet |
Skjær av øverste del av brødet, er ofte en liten kant der |
Slik blir brødet da |
Ta ut innmaten |
Ha i blandingene i hoveddelen av brødet |
Fordel jevnt (kan gjerne ha litt mer fyll i enn på bildet) |
Legg på "lokket" |
Sett brødet i ovnen |
Steik brødet i ca. 20-25 min, det er ferdig når fyllet er varmt |
Ikke steik det for lenge, da blir toppen slik (toppen e uansett ikke den beste) |
Slik blir det, men litt lite innmat denne gangen |
Skjær i litt tykke brødskiver (når du er ferdig å skjære, legg det litt høyt så ikke innmaten faller ut) |
Enjoy :)
Maten kan gjerne serveres med litt salat ved siden av! Nam :)
|
2 kommentarer:
Stemme for at du kommer med flere innlegg med ting for dummies :)
I will :)
Legg inn en kommentar