søndag 12. juni 2011

Tur til Sommarøy :)

Idag bestemte eg og Hanne oss for å kjøre en tur til Sommarøy. Planen var å starte rundt 11, men da eg ringte Hanne rett før elleve hadde hun visst forsovet seg, surprice ;) Men vi kom oss avgårde rundt halv tolv og var fremme litt før ett..Det første vi gjorde var å gå opp Ørnfløya, som er en del av 10 på topp turene..Noen bilder fra fjellturen:

Hanne på toppen:

Utsiktsbilder:

Etter å ha vært på den toppen gikk vi ned til bilen igjen. Det skal forresten sies at temperaturen var rundt 18 grader, så det var t-skjorte og shortsvær :):) Etter å ha kjørt rundt en time for å leite etter en fin plass å stoppe, hvor vi blant annet var innom Sommerøya, Brensholmen osv. tilslutt fant vi en fin strand som ikke var så vindfylt hvor vi slo oss ned. Der fant vi frem grillen og gjorde den klar! I mellomtiden tok vi på oss badeklærne, men det var mildt sagt kaldt i sjøen :P Vi fikk ihvertfall vasset litt, selv om det så nydelig og sykt digg å bade ut! Skal lett bade masse i sommer..

Dette er livet:
Fantastisk vær og natur :)
Her griller vi:

Mens vi ventet på maten spilte vi uno, skal ikke si kem som vant :P
Vi spiste masse god mat, blant annet tacopølser, som var helt nytt for oss! Mens Hanne leste en bok om "jenta som lekte med ilden" så leste eg til eksamen, så ble gjort noe fornuftig og, innimellom all solingen! Vi begge ble litt røde etter en lang dag i solen, som forhåpentligvis blir til en brunfarge etterhvert ;)

Alt i alt en veldig fin tur, som må gjentas, men da gjerne i kajak ;)

Ingen kommentarer: