tirsdag 15. mars 2011

Bloggåret 2008, sitater og gode minner :)

Mandag 4.februar 2008: No for tiden går det mye i
dans, livredning, ski og skøyter. Kan ikke si at alt e like kjekt, men vi har det no ihvertfall bedre enn de som sitter inne på forelesninger hele dagen ;)

Onsdag 20.februar 2008: Kjøreturen fram til Rauland bestod av bildytting (var VELDIG dårlig brøytet), jogging i fullt skiutstyr, feilkjøring (les: vi tok en liten omvei) og kalde + våte tær.

Onsdag 27. februar 2008: Monica kommenterer på kakeoppskriften: Vi lure på om d mangle nå i oppskrifta, deigen ble så rar at vi måtte putte i nån egg. Den ble ikke sån som sist vi laga den..
Tirsdag 25.mars 2008: Det kjipe med shopping e at man alltid kommer hjem med mindre penger enn det man hadde da man dro.

Tirsdag 25.mars 2008: Det var så kaldt ute at eg ikke engang gadd å gå ut å hente ved :P Så, eg bestemte meg for å fyre litt aviser og eggekartonger. Selv om eg innerst inne vet at det ikke hjelper noe særlig på varmen! Etter et par minutter kjente eg en merkelig lukt i hele leiligheten. Da eg skulle se ka det var, så eg at det røykte noe helt sinnsykt fra peisen. Prøvde å helle vann i peisen, men det hjalp ikke noe særlig. (Det merkelige var at ikke røykvarsleren pep :O ) Så, då måtte eg opp med alle vinduene, på med viften og legge meg ned på gulvet.

Fredag 28.mars 2008: Det som overrasker meg mest e at eg i går lagde (kokte) spagetti for første gang :O hehe.. Det gikk ganske bra, bortsett fra at spagettien var litt lite salt, og så var ikke alle spagettiene kokt ferdig en gang.

Onsdag 16.april 2008: Eg har no tenkt litt frem og tilbake de siste dagene, og kommet frem til at eg mest sannsynlig vil til Tromsø til høsten =). (trenger litt mer overbevisning, hint, hint Monica!). Forløpig e listen slik:
1. Ergoterapaut
2. Radiograf
3. Medisinske fag (årsstudium)
4. Sykepleier
Kommentar fra Monica:
Hvorfor Tromsø?
1. Passelig stor by, med gangavstand til det meste om man bor på tromsø-øya.
2. Fin skiløype i umiddelbar nærhet.
3. Bare 2 timer og 20 minutter fra Bergen med fly.
4. Studentidrettslag
5. Studentidrettshall med klatrevegg rett ved universitetet og høgskolens avdeling for helsefag.
6. Bra student KRIK
7. Du kan få invitere mæ på middag;)
8. Nysne langt ut i april.
9. Regn hele høsten så da blir det jo litt hjemmekoselig for dæ;)
10. Vi kan stå på telemark ilag, og kanskje vi kan melde oss på kitekurs:D

Søndag 11.mai 2008:
Brente mandler:
250 gram mandler (ca.)
2 dl. Sukker (ca., kommer an på hvor søte du vil ha de)
1 dl. Vann (ca.)


Onsdag 21.mai 2008:
Møtte heldigvis en veldig snill bussjåfør som ga meg en gratis avis, fordi eg hadde så mye bagasje med meg ;) (BA). Så, då var dagen reddet!! På kvelden samme dag, så eg 16.mai kampen i Renate og Anne Karine sin leilighet. (meget god sofa :)). Siden det var flystreik, så måtte eg ta det ene ledige toget tilbake til Bø. Det gikk kl. 07.55, søndag 18.mai. Og, i morgen kommer Ingunn til Bø, det blir bra :D

Onsdag 25.juni 2008: Onsdag kveld reiste eg glad og fornøyd opp til Torvikbukt. I Batnfjorden møtte eg Ingunn, og så reiste vi sammen inn til Torvikbukt.

Søndag 6.juli 2008: Vært på Fløyen da det var oppimot 28 grader (puh). Var så varmt at jeg frivillig betalte 38 kr for en 3,5 dl. flaske brus!! Då e det varmt då!

Mandag 7.juli 2008: Etter å ha stått i køen i ca. 1 min. snudde eg meg litt rundt. Og gjett kem eg som sto rett bak meg!! Jo, det var selveste David WATHNE :P. Holdt på å gå rett i han, hadde eg gjort det hadde eg nok aldri mer tatt en dusj..

Onsdag 9.juli 2008: Ka hvis eg ikke kommer inn på ergoterapaut, eller ennå værre, at eg ikke kommer inn i Tromsø i det hele tatt..uff.. De siste månedene har eg virkelig innstilt meg på å studere i kalde Tromsø til neste år, så det blir skikkelig trist hvis eg ikke kommer inn der..

Onsdag 23.juli 2008: Eg kom inn på ergoterapi i Tromsø, så om tre uker e eg på vei til Tromsø =) Eg gleder meg kanon masse til å studere i Tromsø. Har aldri vært lengre nord enn Trondheim, så det blir spennende å bo så langt nord i hele tre år.

Mandag 28.juli 2008: Sommeridyll (bildet):


Tirsdag 2.september 2008: I dag e det 2. september, og dte har allerede begynt å bli vinter her oppe i nord. I dag gikk eg med både ullsokker og votter..:/ Kor i verden e det eg har havnet??

Tirsdag 28.september 2008: I dag har mamma og de solgt huset vårt. Huset som har vært mitt hjem i Bergen, i over 19 år! Men, eg får ihvertfall endelig et eget soverom :D

Torsdag 2.oktober 2008:
Renate kommenterer:
"eg får faktisk lyst på julemarsipan hver gang eg ser bildet av den! reklame funker ganske bra på meg :P *skjemst* :P"

Tirsdag 21.oktober 2008: Idag da jeg var på krik trening, fikk jeg oppleve noe veldig rart. Da vi var ferdig med treningen, sa han som ledet treningen at han hadde en ting vi skulle få. Han bærte frem en stor svart sekk med noe stort oppi. Da han åpnet sekken, var den full av brød, brød ja..og boller. Så, vi fikk alle hvert vårt brød, og boller :) Hehe..Alle brødene var selvsagt hjemmelagde!!!

Det var alt for 2008, så kommer resten om en stund :-)

Ingen kommentarer: