onsdag 23. juli 2008

Eg skal til Tromsø =D=D

Eg kom inn på ergoterapi i Tromsø, så om tre uker e eg på vei til Tromsø =) Eg gleder meg kanon masse til å studere i Tromsø. Har aldri vært lengre nord enn Trondheim, så det blir spennende å bo så langt nord i hele tre år. Eg skal no ihvertfall stå maaaasse på ski, spesielt telemark ;). Frem til eg reiser den 14. august, blir det jobbing for harde livet. Både som hjemmehjelp, i barnehagen og litt jobbing borte i det nye huset. Det blir no ihvertfall en del penger av all jobbingen =).

Når det gjelder brann, så kan man trygt si at det ikke går så veldig bra for tiden. De sliter ganske mye. Når man taper 3-1 mot Aalesund på hjemmebane, og 8-0 over Molde så e det noe virkelig gale. E vi virkelig så avhengig av en mann?? Dagens kamp mot Molde var helt katastrofal. Var nesten så eg håpet at Molde skulle score 1 mål til, slik at de hadde scort 1 mål hvert 10'ende minutt :P No må Mjelde & Co fikse problemene, ellers kommer alt til å gå rett i dass for brann i år!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

mjelde har kontroll! vi vinner i morgen :D

ingunn sa...

Ja for her, her kommer molde og molde her kommer vi. vi gir det vi har, tar det vi får. vi er her når du ligger og her når du står!