Fylt loff:
![]() |
| Finn fram skjærefjøler og kniver |
![]() |
| Husk å ta med deg lyset fra stuen om du har tent lys (slik at ikke stuen brenner ned) |
![]() |
| Finn frem ingrediensene: 3 egg 1/3 hvitost 1/3 bog skinke 2/3 majones 1. brød |
![]() |
| Kok eggene til de blir hardkokt (hadde bare to egg i kjøleskapet) |
![]() |
| Begynn å kutt osten |
![]() |
| Kutt den slik |
![]() |
| Kutt den etterhvert i terninger |
![]() |
| Legg osteterningene i en bolle |
![]() |
| Finn frem skinken! Eg pleier å kutte vekk "gelèen" |
![]() |
| Kutt den i terninger slik som osten |
![]() |
| Legg skinkebitene oppi bollen sammen med osten |
![]() |
| Finn fram majonesen og klipp et stort hull |
![]() |
| Putt majonesen i bollen |
![]() |
| Skru på ovnen til ca. 180 grader og to streker |
![]() |
| Legg eggene i kaldt vann når de er ferdig kokt |
![]() |
| Skrell de og kutt de slik som osten og skinken |
![]() |
| Bland eggene oppi bollen sammen med osten, skinken og majonesen |
![]() |
| Finn fram brødet |
![]() |
| Skjær av øverste del av brødet, er ofte en liten kant der |
![]() |
| Slik blir brødet da |
![]() |
| Ta ut innmaten |
![]() |
| Ha i blandingene i hoveddelen av brødet |
![]() |
| Fordel jevnt (kan gjerne ha litt mer fyll i enn på bildet) |
![]() |
| Legg på "lokket" |
![]() |
| Sett brødet i ovnen |
![]() |
| Steik brødet i ca. 20-25 min, det er ferdig når fyllet er varmt |
![]() |
| Ikke steik det for lenge, da blir toppen slik (toppen e uansett ikke den beste) |
![]() |
| Slik blir det, men litt lite innmat denne gangen |
![]() |
| Skjær i litt tykke brødskiver (når du er ferdig å skjære, legg det litt høyt så ikke innmaten faller ut) |
![]() |
| Enjoy :)
Maten kan gjerne serveres med litt salat ved siden av! Nam :)
|































2 kommentarer:
Stemme for at du kommer med flere innlegg med ting for dummies :)
I will :)
Legg inn en kommentar